Regler for upload

Regler for upload

Vigtigt når du uploader dit program

 

GÅ I GANG I GOD TID

Start med at tjekke FRIST FOR TILMELDING

Et program er først tilmeldt, når Tvprisen har modtaget betaling for tilmelding, og programmet er uploadet og tilmeldt på Tvprisens tilmeldingssite.

Vær opmærksom på, at der kan komme forsinkelse på upload de sidste timer op til deadline, fordi mange er i gang med at uploade programmer på samme tid, så gå i gang i god tid.

 

HØJ OPLØSNING

Det anbefales at uploade i så høj opløsning som muligt i mp4/H.264 format (1920 x 1080) stort set alle andre formater understøttes dog. Filen må max fylde 3 GB. Hvert enkelt program skal uploades, da det skal bruges til screening. 

 

SÆRLIGT FOR UPLOAD AF PROGRAMMER PÅ OVER 1 TIME 

Dette gælder kun for upload af programmer til de følgende af Tvprisens kategorier: Bedste Event, Bedste Sportsdækning og til Årets Nyskabelse. I tilfælde af at der tale om en tidsmæssig langstrakt event eller live-dækning, skal der laves et sammendrag. Der må max uploades én times materiale.  Ved redigering af sammendrag gælder følgende regler:

Der må på ingen måde ændres på eller redigeres i de eksisterende optagelser eller rækkefølgen af begivenhederne. Der må ikke føjes nyt til, hverken video, lyd, grafik eller effekter. Hver gang der klippes i programmet/optagelserne, skal det fremgå tydeligt ved f.eks. at skærmen går i sort, med en wipe eller en anden klar breaker. Nb. Materialet må ikke klippes til en trailer eller i små bidder, fordi så kan juryen ikke vurdere programmet.

FOTO

Til hver tilmelding skal der leveres et foto i jpeg-format for hver indstilling. Fotoet skal være 960px*540px. Dette tilføjes i upload-proceduren. Fotoet vil bl.a. blive brugt i forbindelse med offentliggørelse af de nominerede.

 

OBS. RETTIGHEDER

Ved indsendelse af en programmer til Tvprisen overdrages retten til at vise klip og fotos fra programmet til Producentforeningen. Producentforeningen kan:

  • Anvende klip og fotos fra programmerne til PR-formål herunder bl.a. vise dem på tvprisen.dk & Tvprisens SoMe-kanaler
  • Vise klip fra programmet i forbindelse med prisoverrækkelsen og på tvprisen.dk

Indsenderen indestår over for Producentforeningen, at alle nødvendige rettigheder til klip og stills fra programmet og evt. stillfotos er clearet, således at Producentforeningen kan udnytte de overdragne rettigheder uden nogen form for begrænsning.

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til upload kontakt projektkoordinator Martine Johnsen mj@pro-f.dk