To nye priser i år

To nye priser i år

TO NYE PRISER I ÅR 

I år kan du tilmelde programmer i de to nye kategorier: "Bedste Short Form Scripted" og "Bedste Short Form Non-scripted".

Tvprisens EXECUTIVE UDVALG udvalg er med til at sikre, at kategorierne følger med udviklingen i branchen. De har i år besluttet at sløjfe de to kategorier "Bedste Online Format" og "Bedste indhold på flere platforme" og i stedet erstatte dem af de to nye priser.

Om beslutningen siger Sune Roland (TV 2), medlem af Tvprisens executive udvalg, følgende: 

I år har vi omdøbt priserne for at afspejle nogle af de nye og spændende indholdsmæssige tendenser, vi ser i migrationen fra lineært tv til streamingplatforme. Tidligere var varighederne låst i slots, men varighederne er nu i langt højere grad frigjorte, så de enkelte fortællinger kan vare den tid der er rigtigt for historien. Vi føder derfor de to nye priser, så de - i langt i højere grad - afspejler udviklingen, i måden vi producerer indhold på.


Formålet med de to nye priser er at anerkende og give plads til nogle af de mange nye og spændende formater, der har stor succes på de forskellige streamingplatforme lige nu. 

Du kan her se den fulde oversigt over Tvprisens KATEGORIER, inden du tilmelder programmer og værter til Tvprisen 2020. 

I Tvprisens executive udvalg sidder Sune Roland (TV 2), Kenneth Kristensen (NENT), Katrine Herforth (Discovery), Fredrik Hillerbrand (Warner Bros.), Thomas Heurlin (Impact TV), Henriette Marienlund (DR), Pil Brandstrup (Xee), Mette Sig (Producentforeningen) og Jan Neiiendam (Producentforeningen).