ENG
NYHEDSBREV


TVPRISEN #tvprisen

Tvprisen er årets største fest i den danske tv-branche. En aften, hvor branchen hædrer årets største præstationer og bedste programmer med eftertragtede statuetter. 

TID & STED
Tvprisen 2019 blev afholdt lørdag den 26. januar 2019 kl. 17.30 i Tivoli Hotel & Congress Center, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V.

PROGRAM
17.30   Rød løber, bobler og mingling
18.30   Dørene åbnes til salen
19.00   Velkomst og festmiddag
20.15   TVPRISEN 2019 med Anders Lund Madsen
22.00   Afterparty og 1 times fri bar på udvalgte drinks
23.00   Natklubben med DJ Adam & Gerth åbner
03.00   Godnat

Hvorfor er Tvprisen vigtig?
En gang om året tager tv-branchen status på den samlede programhøst. Det sker ved Tvprisen.Tvprisen er Danmarks eneste TV-fagpris. Hvert år produceres der TV i verdensklasse, og selvfølgelig skal det fejres i fællesskab til en branchefest. 

Omkring 125 fagfolk fordelt på 21 juryer ser alle de indstillede programmer igennem og nominerer og kårer de programmer, der mest af alle fortjener at blive fremhævet som årets bedste indenfor hvert sit felt. Seerne kårer dog en af Tvprisens kategorier, nemlig Seerprisen. 
 
Tvprisen er et vigtigt mesterskab, fordi det er både er inspirerende og motiverende for tv-branchen en gang om året at udpege, anerkende og hylde årets bedste programmer– der hvor håndværk og idé går op i en højere enhed - og herigennem branchen dygtigste folk. 
 
Det er derfor, at Producentforeningen arrangerer Tvprisen.
 

ARRANGØR

HOVEDSPONSORER

SPONSORER