Kriterier for tilmelding

Kriterier for tilmelding

Kriterier for tilmelding

For at du kan tilmelde programmer til Tvprisen, skal følgende kriterier være opfyldt.

 1. Programmerne skal være danskproducerede. Ved co-produktioner skal hovedproducenten være dansk.
 2. Programmerne skal være publiceret på en tv-station eller en streamingtjeneste, som er rettet mod det danske marked og udbyder en større variation af programmer og serier på tværs af genre.
  Der kan ansøges om dispensation til tilmelding af programmer, der er produceret til en streamingtjeneste (SVOD, AVOD), som er rettet mod et andet eller større marked end det danske, forudsat at programmerne lever op til kriterie nr. 1 og er produceret af et professionelt produktionshold.
  Ved ansøgning om dispensation send mail til festivaldirektør Mette Sig, mette@cphtvfestival.dk
 3. Programmer og værter kan tilmeldes af et produktionsselskab, en tv-station eller en streamingtjeneste, som er rettet mod det danske marked. Man kan ikke tilmelde som enkeltperson.
 4. Programmernes udgivelses- eller udsendelsesdato skal være indenfor perioden den 21. september 2020 til og med den 30. september 2021.
 5. De indsendte programmer skal falde under en af Tvprisens foruddefinerede kategorier.
 6. Et program kan kun tilmeldes i én programkategori.
  Det er dog muligt at tilmelde et program til en programkategori fx Bedste reportageserie og derudover tilmelde programmet til følgende kategorier:
  Årets Nyskabelse og Årets Vært.
 7. Det samme program kan ikke tilmeldes af både produktionsselskab og tv-station/streamingtjeneste. Produktionsselskaber og tv-stationer/streamingtjenester bedes koordinere deres tilmeldinger.

BEMÆRK: Tvprisens arrangør, Producentforeningen, forbeholder sig retten til at re-kategorisere tilmeldinger samt lukke for kategorier med få tilmeldinger.

Læs mere under SÅDAN TILMELDER DU

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til Tvprisens kriterier, kontakt projektkoordinator Eva Diercks: ed@pro-f.dk. Hvis du har spørgsmål til kategorierne, kontakt Lise Augustenborg lise@cphtvfestival.dk

Ellers kontakt REDAKTIONEN