Regler for upload

Regler for upload

Vigtigt når du uploader dit program

 

GÅ I GANG I GOD TID

Start med at tjekke FRISTER FOR TILMELDING

Et program er først tilmeldt, når Tvprisen har modtaget betaling for tilmelding, og programmet er uploadet og tilmeldt på Tvprisens tilmeldingssite.

Vær opmærksom på, at der kan komme forsinkelse på upload de sidste timer op til deadline, fordi mange er i gang med at uploade programmer på samme tid, så gå i gang i god tid.

 

HØJ OPLØSNING

Det anbefales at uploade i så høj opløsning som muligt i mp4/H.264 format (1920 x 1080) stort set alle andre formater understøttes dog. Filen må max fylde 3 GB. Hvert enkelt program skal uploades, da det skal bruges til screening. 

 

SÆRLIGT FOR UPLOAD AF PROGRAMMER PÅ OVER 1 TIME 

Dette gælder kun for upload af programmer til de følgende af Tvprisens kategorier: Bedste Event, Bedste Sportsprogram og til Årets Nyskabelse - Fakta eller Underholdning. 

I tilfælde af at der tale om en tidsmæssig langstrakt event eller live-dækning, skal der laves et sammendrag. Der må max uploades én times materiale. Ved redigering af sammendrag gælder følgende regler:

Der må på ingen måde ændres på eller redigeres i de eksisterende optagelser eller rækkefølgen af begivenhederne. Der må ikke føjes nyt til, hverken video, lyd, grafik eller effekter. Hver gang der klippes i programmet/optagelserne, skal det fremgå tydeligt ved f.eks. at skærmen går i sort, med en wipe eller en anden klar breaker


SÆRLIGT FOR TILMELDING TIL ÅRETS VÆRT

Der må indstilles 1-3 klip ved hver værtstilmelding. Den samlede kliplængde skal være 15-20 minutter.

 

FOTO

Til hver tilmelding skal der leveres et foto i jpeg-format for hver indstilling. Fotoet skal være 960px*540px. Dette tilføjes i upload-proceduren. Fotoet vil bl.a. blive brugt i forbindelse med offentliggørelse af de nominerede.

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til upload kontakt projektkoordinator Susanne B. Hodges: sh@pro-f.dk / Direkte 7020 5508 / Mobil 2647 9190