Sådan tilmelder du

Sådan tilmelder du

SÅDAN TILMELDER DU

Alle - produktionsselskaber såvel som broadcastere og streamingtjenester - kan nu tilmelde til Tvprisen 2020. 

Tilmelding af programmer og værter til Tvprisen foregår online via følgende link: film.provector.dk/indstiller.aspx 

For at tilmelde skal du først anmode om adgang til tilmeldingssitet. Herefter vil du modtage en mail med log in og password. Du kan ikke bruge dit log in fra sidste år.

Inden du tilmelder så tjek, om dit program overhovedet kan tilmeldes. Læs om det under KRITERIER FOR TILMELDING

GÅ I GANG I GOD TID

Et program er først tilmeldt, når Tvprisen har modtaget betaling for tilmelding, og programmet er uploadet på Tvprisens tilmeldingssite. 

Vær opmærksom på, at der kan komme forsinkelse på upload de sidste timer op til deadline, fordi mange er i gang med at uploade programmer på samme tid, så gå i gang i god tid. 

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING TIL TVPRISEN

Her er datoerne for sidste frist for tilmelding af programmer og værter til Tvprisen 2020.

  • For produktionsselskaber: TIRSDAG D. 8. OKTOBER 2019
  • For broadcastere/ streamingtjenester: FREDAG D. 25. OKTOBER 2019
  • For indstilling til æresprisen, Årets Otto: TORSDAG D. 31. OKTOBER 2019

HØJ OPLØSNING

Det anbefales at uploade i så høj opløsning som muligt i mp4/H.264 format (1920 x 1080) stort set alle andre formater understøttes dog. Filen må max fylde 3 GB. Hvert enkelt program skal uploades, da det skal bruges til screening. 


SÆRLIGT FOR UPLOAD AF EVENTS PÅ OVER 1 TIME 

Dette gælder kun for upload af events til de følgende af Tvprisens kategorier: Bedste Event, Bedste Sportsprogram og til Årets Nyskabelse - Fakta eller Underholdning.

I tilfælde af at der tale om en tidsmæssig langstrakt event eller live-dækning, skal der laves et sammendrag. Der må max uploades én times materiale. Ved redigering af sammendrag gælder følgende regler:

  • Der må på ingen måde ændres på eller redigeres i de eksisterende optagelser eller rækkefølgen af begivenhederne
  • Der må ikke føjes nyt til, hverken video, lyd, grafik eller effekter
  • Hver gang der klippes i programmet/optagelserne, skal det fremgå tydeligt ved f.eks. at skærmen går i sort, med en wipe eller en anden klar breaker

FOTO

Til hver tilmelding skal der leveres et foto i .jpeg-format for hver indstilling. Fotoet skal være 960px*540px. Dette tilføjes i upload-proceduren. Fotoet vil bl.a. blive brugt i forbindelse med offentliggørelse af de nominerede.

BETALING

Der betales et ekspeditionsgebyr på 1559,00 kr. ekskl. moms pr. tilmelding, dvs. pr. tilmeldt program og pr. tilmeldt vært. Alle betalinger foregår online. Ekspeditionsgebyret refunderes ikke, når en indstilling er gennemført.

ÅRETS OTTO

Årets Otto er en særpris og derfor vederlagsfri. Alle i tv-branchen kan indstille, og det gøres via en skriftligt begrundet indstilling. Send din indstilling til festivalsdirektør Mette Sig: mette@cphtvfestival.dk senest den 31. oktober.

 

SPØRGSMÅL TIL TVPRISEN

Har du spørgsmål til Tvprisens regelsæt, kontakt projektkoordinator Susanne B. Hodges: sh@pro-f.dk / Direkte 7020 5508 / Mobil 2647 9190

Har du spørgsmål vedr. valg af kategori, kontakt redaktør Camilla Pedersen: camilla@cphtvfestival.dk

For teknisk support, kontakt Provector: info@provector.dk / 7021 0407.