Tvprisen har fået ny kategori

Tvprisen har fået ny kategori

HYLDEST TIL KORTE SERIEFORMATER

Tvprisens executive udvalg har i år besluttet at sætte en tyk streg under vigtigheden af at hylde de korte serieformater. Kategorien Bedste TV serie bliver nu opdelt i henholdsvis Bedste TV serie – Short form & Bedste TV serie – Long form.

Om beslutningen siger Linda Etgar, medlem af Tvprisens executive udvalg og Direktør for Originals & Editorial hos Nuuday samt ansvarlig for danskproduceret indhold på Xee, følgende: 

Der bliver produceret rigtig meget dansk fiktion for tiden, og de korte formater er blevet meget populære. Især den yngre målgruppe er hooked på de korte digitale bingeværdige formater, så for at imødekomme deres behov, er det vigtigt, at der bliver produceret originalt kvalitetsindhold til dem, som de kan spejle sig i. Derfor fortjener de korte formater i høj grad deres egen kategori, som taler direkte ind i en vigtig tendens på tv-markedet.

 

Her kan du se den fulde oversigt over alle Tvprisens KATEGORIER.

 

Tvprisens EXECUTIVE UDVALG er blandt andet med til at sikre, at kategorierne følger med udviklingen i branchen. I Tvprisens executive udvalg sidder Sune Roland (TV 2), Kenneth Kristensen (NENT), Pil Brandstrup (Discovery), Fredrik Hillerbrand (Warner Bros.), Thomas Heurlin (Impact TV), Nikolaj Vitting Hermann (DR), Linda Etgar (Yousee/Xee), Mette Sig (Producentforeningen) og Jørgen Ramskov (Producentforeningen).